مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

سلام. بهمن سال 1400 یه ماشین تو طرح پیش فروش فوق العاده ایران خودرو به اسم یکی از اقوام دراومد زنگ زد به من گفت من نمیتونم پولش رو بدم تو براش دار برای خودت، من هم کل پول ماشین رو به حساب ایشان واریز کردم ثبت نامش قطعی شد و رسید واریز به حسابش رو هم دارم و هیچ چیزی بین ما نوشته نشد وفقط فیش واریز وجه به حسابش رو دارم بعد 3 ماه بعد ماشین رو تحویل گرفت وبه من داد والان ماشین دست من هست و بیمه هم به نام منه ولی چون این آقا ثبت نام کرده بوده سند به نامش هست این در حالی که از ابتدا من کل پول رو دادم و اول به حساب این آقا واریز کردم و بعد این آقا به حساب ایران خودرو ولی الان حاضر نمیشه سند رو انتقال بده و میگه باید به من پول بدی،چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون قرارداد ندارید باید موارد بالا از طریق شهود و سایر دلایل در دادگاه اثبات شود که کار سختی است بهتر است با توافق عمل شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه حواله خودرو در عرف معامله می شود و اشخاصی حاضر به خرید این حواله ها هستند بهتر است دوستانه مشکل را حل کنید.
اگر مشکل حل نشد می توانید دادخواست بدهید.