مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام زینب

سلام من می‌خوام اسممو از زینب به فاطمه تغییر بدم آیا امکانش هست؟ و چطور باید اقدام کنم
احتمال اینکه اینکه عوض نکنن هست؟؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
در تغییر نامه های مذهبی به طور کلی عوض کردن اسم هایی نظیر زهرا ، لیلا،فاطمه، علی، محمد و زهرا تقریبا امکان پذیر نمی باشد. افرادی که اقدام به تغییر این نوع اسامی می زنند باید به دادگاه مراجعه کنند که مخالفت شدیدی علیه تغییر نام مذهبی وجود دارد برای تغییر نام مذهبی و یا به طور کلی هر اسمی، افراد می بایست 18 سال به بالا باشند. البته افرادی که کمتر از18 سال دارند، با داشتن حکم رشد، می توانند برای عوض کردن نام خود اقدام کنند. جد پدری و یا خود آن ها نیز با ارائه شناسنامه خود می تواند برای تعویض اسم فرزند زیر 18 سال خود اقدام کنند ، با ارایه دلایل آز دادگاه موضوع را انجام دهید البته چون تغییر نام شما مذهبی به مذهبی است پیگیری موضوع در خود ثبت احوال برایتان میسر است.