مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

با سلام
بعداز5سال طلاق شوهرم در تهران با مجهول المکان اعلام کردن بنده شکایت کرده بابت طلاجات در صورتی که هم ثنا دارم و از اول هم تبریز زندگی میکردم با والدینم و برا بنده اجراییه درآورده بود که در همین مرحله متوجه شکایت شدم و با واخواهی و با استشهاد محلی و لایحه که بنده سالهاست ساکن تبریز هستم درخواست انتقال پرونده کردم طبق قانون که اجراییه متوقف شد و بدون انتقال پرونده یه جلسه برای اتیان سوگند گذاشته شد که بنده در آن جلسه سوگند خوردن که طلاجاتی نزد بنده نیس الان در روند پرونده نوشته شده که در تاریخ 3٫06٫1401 وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین تجدید و برای تاریخ 10٫7٫1401 ساعت12 تعیین گردید.
این یعنی چی؟ یعنی دوباره جلسه گذاشتن؟ پس سوگند چی بود؟ ممنونم راهنمایی کنین فعلا پیامک و ابلاغیه ای دریافت نکردم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله وقت رسیدگی است حتما در ساعت مقرر حاضر شوید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
سوگند شرایط خاص خودش را دارد باید طرف مقابل درخواست کند، و قرار صادر شود و...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده