مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از چت های تلگرام

سلام. بنده حدود دوسال پیش با خانواده همسرم قبل عروسی اختلاف پیش اومد و خلاصه بعد یه مدت عروسی کردم.
حالاهم طرف تهدید کرده که چت های تلگرام ازم داره که بابقیه بهش افترا وفحش دادم ویسری چرت وپرت ها دیگه، ازون موقع تاحالا دوسال میگذره.
که بعد یک مدت دوباره ختلاف پیش اومده ومخواد ازاون پیام هاازم شکایت کنه.
جهت محکوم کردنم واینکه ناشزه شده شایدبش حق طلاق بدن بش.
من کلا نمیدونم اوناروازکجا آورده واقعا بعضی هاشون فیک هستن.
آیاراه داره محکومم کنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر محکوم نخواهید شد
زیرا جرم کیفری مشمول مرور زمان شکایت شده است
و در صورت شکایت قرار موقوفی
تعقیب صادر خواهد شد اگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نامبرده نتیجه ای نخواهد داشت