مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی خدمت

پسرم 5ماه پیش در پادگان حین خدمت دستش شکستگی ناجور شده وآرنج رو هم درگیر کرده بود که با سرباز فرستادنش برای شهر خودش وبعد از عمل جراحی وگذاشتن پلاتین و32بخیه خورد از قسمت زیر شانه تا زیر آرنج ودستش که از حرکت افتاده بود بعد از حدود 20 جلسه فیزیوتراپی دستش به حرکت اومد وحالا بعد از گذشت 5 ماه و2 دور آمپول مخصوص جوش خوردن استخوان متاسفانه هنوز استخوانش جوش نخورده وپلاتین هم چون کنار رگ عصبیش بود برداشته نمیشه دکتر گفته ریسک برداشتنش خیلی بالایه احتمال داره دوباره دستش از حرکت بیفته حالا سوال من این هست که با وجود این شرایط که جوان هست واز این به بعد کار کردن هم براش سخته جانبازی بهش تعلق میگیره؟؟؟ اگر بله به کجا باید مراجعه کنیم وهنوز هم طول درمان داره کمسیون پزشکی براش راه حله معاف از خدمت داده ما به فکر آینده پسرمون هستیم که با این دست اونم دست راستش کار کردن براش خیلی مشکل هست خواهش میکنم ما رو راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام، جانبازی فقط در صورتیه که توسط دشمن مجروح شده باشد ، به پسر شما هم دیه و هم خسارت بیمه و هم حقوق مستمری دائم بابت از کار افتادگی حین خدمت تعلق می گیرد، بنا براین به همراه پسرتان اول به فرمانده اش مراجعه کنید و ضمن این توضیحات که دادید، درخواست اعزام به بیمارستان تخصصی نیروی مربوطه را جهت تعیین تکلیف خدمتی بدهید و حتما صورت سانحه برایش تنظیم کنند ودر صورت سانحه بنویسند در حین خدمت این اتفاق براش پیش امده.
در بیمارستان کمیسیون می گیرند می فرستند اداره بهداشت و درمان نیروی مربوطه آنجا مجددا شورا تشکیل می شود و تعیین درصد از کار افتادگی می شود بعد نتیجه را می فرستند یگان تا پسر شما ابلاغ شود که اگر اعتراصی دارد انجام دهد بعد می فرستند کمیسیون مربوطه در نیروی انسانی مربوطه در آنجا تعیین تکلیف می شود که قابل اعتراص است.برای توضیحات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید.
من وکیل پایه دادگستری و سرهنگ بازنشسته ارتش علی کشاورز هستم.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان پیگیری نمایید