مشاوره حقوقی رایگان - تعیین سهم مالکین درهزینه

اپارتمان 3طبقه است طبقه 1و2 متراژ160 متری وطبقه 3 دوواحد 80متری است سهم هرواحدجهت تعمیرآسفالت پشت بام ونصب اسانسورچقدراست .ممنون ازراهنمایی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اموری که در متراژ واحدهای اختصاصی موثر نیست هزینه ها بصورت مساوی بین واحدها تقسیم میگردد مثل نصب اسانسور ولیکن هزیته ایزوگام بر اساس مساحت اپارتمان اختصاصی دریافت میگردد