مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه بدنه خودروی صفر کیلومتر باری 19تن

بادرودفراوان
بنده یک کامیون باری صفرکیلومتر در سال 94با بیمه بدنه 3ساله به ارزش خودرو که 126میلیون بوده از شرکت خریداری کرده این خودرو در هفته اول تصادف کرده ومقصرحادثه بوده ام واز بیمه بدنه خودرو خودم استفاده کرده ام .ماشین در داخل نمایندگی شرکت بعد از 5ماه آماده شد اما بیمه از دادن خسارت که مبلغ آن 50 میلیون بوده به علت اصلاحیه کروکی تصادف توسط افسر مربوطه انجام شده بود سر باز زد وخسارت رو پرداخت نکرده و پرونده مختومه اعلام کرد.بنده درسال 99 در پرونده شخص ثالث به درست بودن راننده رای فعطی از دادگاه گرفتم. بیمه مکلف به پرداخت تمام خسارت شده.
الان درسال 1401 دوباره از بیمه شاکی شدم برای پرداخت بیمه بدنه خودرو اما بیمه از دادن خسارت به روز سر باز زده
و مبلغ 50میلیون درسال 95 را میخواهد پرداخت کند.خسارت به روز خودرو در زمان حال700میلیون میباشد و خودرو همچنان در نمایندگی در حال پوسیدن است.چطور میتوان خسارات وارد شده را دریافت کنم
مبلغ بیمه نامه 126م بوده
با افزایش قیمت چطور میتوان حق خود را دریافت کنم
درضمن خودرو بصورت اقساط از شرکت خریداری شده ودرقبال اقساط چک دریافت شده ودیر کرد بهش تعلق میگیره .

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
خسارت را به روز نمی دهند ولی از تاریخ تقدیم دادخواست خسارت تاخیر به آن تعلق می گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مطالبه خسارت و تاخیر تادیه کنید تا دادگاه رسیدگی کند