مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

باسلام خدمت وکلای محترم
مادرم از شخصی طلب داشت و به جایی رسید که حکم جلب رو چندبار تمدید کرد.اما نتونست پیداش کنه.
مادرم چند ماه پیش به رحمت خدا رفت و بنده از وراث دیگر که برادر و خواهرم میباشند وکالت گرفتم که باقی کارهای پرونده مادرم رو انجام بدم.
سوالم اینه که ایا بنده میتونم مجددا به اسم خودم از ایشون شکایت کنم و این شخص رو به دادگاه بکشونم و حکم جلبش رو موقعی که به دادگاه اومد به اجرا بزارم؟؟؟
لطفا با جزییات راهنمایی بفرمایید.ممنون میشم

پاسخ ها :

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

از طریق حقوقی بله میتوانید دادخواست مطاابه وجه نماید