مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی سیم‌ کارت

سلام . من سال 91 سیم کارتی تهیه کردم و بعد از مدتی به گمان خودم یا گم و یا از بین رفته بود تا سال 1400 شخصی از من بعنوان مزاحمت تلفنی و تهدید و توهین شکایت کرده است و حالا محکوم شدم به اینکه سیم کارت بنامم است . آیا ردیابی سیم‌کارت من امکان پذیر هستش و از چه مرجعی باید اینکار و انجام بدهم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اپراتور مربوطه کد همیاب بگیرید و ردیابی کنید سپس علیه متصرف سیم کارت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مراجع انتظامی پیگیری کنید