مشاوره حقوقی رایگان - گاز گرفتن سگ

با سلام سگ بنده فردی رو که بدون اجازه وارد خانه شده را گاز گرفته آیا بجز دیه حکم حبس هم دارد در صورت شکایت همسایه در مورد سروصدا حکم چیست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است حبس منتفی است مگر با شرایطی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرفا دیه دارد
مگر اینکه شما عمدا این کار را کرده باشید که در این صورت دادگاه می تواند مجازات حبس نیز تعیین کند.
البته مجازات حبس تحت شرایطی قابل تبدیل و تعلیق می باشد.
اگر همسایه بدون اجازه وارد ملک شده باشد در این صورت به نظر دیه تعلق نمی گیرد