مشاوره حقوقی رایگان - کمپ اجباری ترک اعتیاد وخسارتهای مالی ناشی از آن

باسلام ،به دلیل اختلافات جدی بابرادران بزرگترم در خصوص ارثیه پدری،درسال1398باشخص ثالثی که از وی خودرو خریداری کرده بودم که قولنامه دارم وطبق قولنامه ورسید پرداخت وجه مبلغ 20میلیون تومان را پرداخت کردم وباقیمانده مبلغ 9میلیون تومان را بایدهمزمان با انتقال سند پرداخت میکردم که به دلیل افزایش قیمت فاحش خودرو تقاضای مبلغ 10میلیون تومان اضافه بر قیمت توافق شده را نمود وبا مخالفت بنده دراین مورد ،دوبار اقدام به طرح شکایت‌های کذب علیه بنده وتوقیف خودرو در پارکینگ نمود که پس از ارائه نمودن مدارک موجود هر دوپرونده مختومه گردید،سومین بار طی تبانی کردن با دو برادر بزرگتر من واجیر کردن شخصی که به شدت معروف و مشهور به فساد اخلاقی وشخصیتی هست اقدام به قرار دادن مواد مخدر درصندلی عقب خودروی من واطلاع به پلیس مواد مخدر نمودند که به همین دلیل خودرو به پارکینگ منتقل شدوخودم بعد از 24ساعت بافیش حقوقی ازاد شدم که در موقع خالی کردن مدارکم از داخل ماشین توقیفی چند نفر با حمله به من به زور سوار خودروی خودشان کردند و به کمپ ترک اعتیاد بردند که دوماه دران مکان زندانی بودم وزمانیکه آزاد شدم و به پارکینگ مراجعه کردم اعلام کردند که 3روز قبل خودرو ترخیص شده است،با توجه به موارد فوق آیا امکان شکایت از برادرانم را دارم ؟با چه عنوانی ؟از فروشنده خودرو که خودرو را ترخیص کرده و سپس سند و پلاک را به نام خودش زده با چه عنوانی شکایت کنم؟ایا این موضوع شامل مرور زمان میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید