مشاوره حقوقی رایگان - من رو متهم به ارایه مکان فساد و فحشا کردند

سلام .
بنده از شیراز سوال میپرسم. من طریق یک اپلیکیشن ( سایت) قانونی که برای ثبت نام توی اون همه مراحل ثبت نام و راستی آزمایی رو انجام دادم و بعد از اون مشخصات باغ بنده رو تو اپلیکیشن قرار دادن و از اون طریق ویلا باغ خودم رو به 7 نفر تهرانی مرد اجاره دادم که بعدا با ورود پلیس مفاسد به باغ مشخص شده که 3 نفر زن بوده و 4 نفر مرد و به همین دلیل به بنده بزه ارایه مکان برای فساد و فحشا و استخر پارتی مختلط در شب قدر زدند در صورتیکه مسافران من از طریق اپلیکیشن و با امضا قوانین سایت واحد بنده رو اجاره کردند. و این که در ابتدا یه تاکسی با 3 نفر اومدن و گفتن 4 نفر بعدی تو شهر نهار میخورن و میان و چون باغ بیرون از شهر بود من کارت ملی رو تحویل گرفتم و کلید رو تحویل دادم و اومدم منزل در ضمن پول این مسافرها ابتدا میره تو حساب سایت و بعد از کسر پورسانت به حساب من واریز میشه تو دادیاری اقای دادیار اصلا به حرف هام توجه نکرد و کیفرخواست صادر کرد و من رو به قید 150 میلیون وثیقه بعد از 3 روز بازداشت آزاد کرد و گفت منتظر ابلاغ دادگاه باشم ... آیا من مجرم هستم یا سایت یا مسافر ؟ ممنونم.

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن گرامی
با توجّه به اونچه گفتی، مجرم نیستی ولی حتماً وکیل بگیر.
موفق باشید