مشاوره حقوقی رایگان - فرار مالیاتی

با سلام. ببخشید مزاحم میشم به اسم بیمه واستخدام به نام ما کارت بازرگانی گرفتند با اینکه ما زود متوجه شده واسم خودمون از شرکت بیرون آوردیم والان پرونده توی دادگاه هست ولی اداره مالیاتی دو روز هست که به ما پیام می‌فرسته واز ما میخواد مالیات خودمون را پرداخت کنیم به نظر شما ما به اداره ی مالیات مراجعه کنیم یا دادگاه خودش پیگیر کارها هست با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان جرم کلاهبرداری و یا فرار از پرداخت مالیات شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید به اداره مالیاتی مراجعه کنید و اعتراض خودتان را اعلام نمایید.