مشاوره حقوقی رایگان - روشنایی نما ساختمان

با سلام
روشنایی نمای ساختمان اپارتمان بعد چند سال خراب شده و نیاز به تعمیرات و تعویض دارد همچنین قسمتی از نمای چوبی نیاز به مرمت و تعمیر دارد
حال سوال این است که هنگام خرید ساختمان تمامی نما روشنایی داشته است و الان بعضی واحد ها موافق و بعضی مخالف تعمیرات هستند آیا از نظر قانونی میتوان واحد ها مخالف که اکثریت هستند را ملزم به تعمیر روشنایی نما کرد ؟
چون از روز اول همه خریداران ساختمان با نما سالم رویت کرده و خرید کردیم و الان هم انتظار هست قسمت نما ک مشاعات هست تعمیر گردد.
یا حاتما باید موافقت اکثریت کسب گردد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون روشنایی نمائات ساختمان برای ساختمان واجب نیست نمیتونید اجبار کنید باید مدیر ساختمان جلسه بگیرد و آنها را ترغیب کند

یک وکیل :

نیاز به اکثریت مطابق قانون تملک آپارتمان ها دارد