مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی که اعلام مفقودی کرده

باسلام فروان و خسته نباشید خدمت شما ببخشید 1سوالی داشتم خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید من مغازه دارم کاسب هستم چند وقت پیش ی مشتری که میشناسمش ولی آدرس منزل شو نمیدونم گفت من ی چک 10ملیونی دارم واسه فردا بگیر بهم جنس بده شماره تل صاحب حساب پشت چک بود من پیامش دادم آقای، ،،، فردا ی چک داری مشکل که نداره گفت نه برو پاس کن فردا رفتم بانک گفت پول داخل حساب هست ولی مسدود به علت مفقودی حالا من برگشت زدم ولی چند روز بعد از تاریخ چک علت برگشت و زده کسر موجودی حالا جالیبش اینجاست که طرف رفته از دسته من شکایت کرده که چرا چک را من پیدا کردم و بردم بانک برگشت زدم. لطفا راهنمایم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت می توانید اطلاعات شخصی که چک را به شما داده به دادگاه اعلام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید از کسی که چک را بهت داده شکایت کنید سریعا"،