مشاوره حقوقی رایگان - پیمانکار

با سلام
اینجانب پیمانکار نصب نمای کامپوزیت هستم. در کارگاه همزمان چند پیمانکار مشغول کار هستند. کارگر نصب اسپیلیت از روی سازه نصبی من سقوط کرده و دچار اسیب فیزیکی شده است.
من سازه نصبی خود را تحویل پیمانکار نداده ام.
مسیولیت غرامت فیزیکی کارگر مصدوم با کیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در اینگونه موارد موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و تشخیص مقصر با کارشناس رسمی دادگستری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید موضوع از طریق کارشناس فنی بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مسئولیت وی با پیمانکار مستقیم خودش می باشد