مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی وادای حیثت و اخذای.

سلام. من یک شخصی هستم که بین مردم ابرو خاصی دارم. یک شخصی دیگری که با برادرزاده بند دعوا کردن. الان ایشون در دعوا گناه کار شناخت شده است اینا چند دفعه امدن ب من گفتن که شما برو رضایت پسر دادش بگیر پسر دادش بندهم ب هیچ اعنوان راضی ب رضایت نیسن. حال این فرد امد ب من تهمت دزدی زد مگن شما امدید از مغازه من دزدی کردید. وهیچ مدارکی هم ندارد فقط ب خاطر این آبرو من را بین مردم ببرد. این کار کرد الان من باید همین الان برم شکایت.تهمت وادای حیثیت کنم یا بعد از اینکه شکایت او ب پایین رسید..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور قرار منع تعقیب یا حکم برائت می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از اثبات بی گناهی تان میتوانید تحت عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از صدور قرار منع تعقیب یا برائت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بعد از صدور قرار منع تعقیب یا حکم برائت می توانید شکایت کنید