مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام خسته نباشید من 9ماه بعد از ازدواج فهمیدم هسمرم مشکل اعصاب و روان داشته ودر بیمارستان بقیه الله پرونده پزشکی داره و من هم از یه طریقی تونستم کپی مدارک پزشکی رو بگیرم
ایا میشه با این کپی مدارک پزشکی شکایت کرد ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط میخوام بدونم با این کپی که در اختیار دارم میشه یا نه ممنون

پاسخ ها :

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

بله با استناد به ان مدارک شما می توانیددادخواست طلاق مطرح نموده،و با استناد به وجود عسر و حرج و پس از اثبات ان در دادگاه پس از ارجاع به پزشکی قانونی،دادگاه حکم به صدور صادر می نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

صرف بیان نکردن بیماری فریب در ازدواج محسوب نمیشود و باید بررسی شود که آیا فریب کاری در اینخصوص وجود داشته است یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اصولا امکان فسخ نکاح یا طلاق وجود دارد البته با شرایطی خاص

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام احتمال موفقیت پایین است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ّبله میتوانید درخواست استعلام پرونده را از دادگاه درخواست نمایید.بستگی به شدت و نوع بیماری و عدم اطلاع شما و...دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر بیماری ایشان به تشخیص پزشکی قانونی در حد جنون تشخیص داده شود می توانید تقاضای فسخ نکاح کنید البته فسخ نکاح چه به دلیل جنون چه تدلیس باید به فوریت تقاضا شود و تاخیرر موجب اسقاط فسخ است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط فسخ نکاح محیا باشد امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما بوسیله آنها شکایت کنید و درخواست استعلامات لازم را از دادگاه بخواهید