مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف کارشناس دادگستری

سلام با وکالتنامه ای که دارم از کارشناس رسمی دادگستری به جهت گزارش خلاف در سامانه کانون کارشناسان شکایت کردم پس ازپیگیریهای فراوان از کانون کارشناسان شهرمون بجنورد تماس گرفتند که جلسه ای برگزار خواهد شد و از من خواستند اصل مدارک را همراه داشته باشم متاسفانه پس از شرکت در جلسه به من اعلام کردند که با وکالت نامه ای که دارم حق شکایت ندارم و مالک باید خودش اقدام کنه و قرار شد موضوع کتبا به من ابلاغ بشه که هنوز نشده خواستم سوال کنم این کار قانونی بوده؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

فقط با وکالتنامه توسط وکیل دادگستری امکان دارد نه وکالت کاری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب متن وکالتنامه شما دارد اگر تنها وکالت کاری و اداری باشد بله قابل شمایت نیست . باید یا مالک خودش مراجعه کند و یا به وکیل دادگستری وکالت دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

یا مالک یا وکیل دادگستری می تواند شکایت کند.