مشاوره حقوقی رایگان - دروبین ساختمان

باسلام ما تمام تشکیلات نصب دوربین ساختمان به گوشی همراه رو مهیا وراه اندازی کردیم ولی با تغیی رمدیر ایشون دوربینو به تلویزیونش وصل کرده وبا اطلاعات نادرست بقیه رو تشویق کرده که مخالف وصل شدن به گوشی باشن درصورتی که قبلا همه وصل شده بودن واز16 واحد7 موافق و9 مخالف که گفتن کلا هیچ کس وصل نبایدبشه ،
ایا اجازه این کارودارن درحالی که هزینه وزحمت زیادی کشیده شد تا این امکان مهیا بشه؟؟
ممنون از پاسخ گوییتون

پاسخ ها :

سمانه بهرام بیگی

سرکار خانم سمانه بهرام بیگی:

با سلام رای اکثریت ملاک است و بقیه باید تابع باشند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بدون اجازه همه مالکین حق کنترل اهالی ساختمان را ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نصب دوربین مداربسته باید با
موافقت اکثریت مالکان باشد