مشاوره حقوقی رایگان - گزینش ناجا

سلام خداقوت ببخشید بنده رفتم برای گزینش ناجا و بعد به مصاحبه اول که رسیدم به بنده گفتن که شما پرونده دارید گفت خیر چندبار پرسیدن‌ و ناچار شدم بگم بله چون با اطمینان میپرسیدن و توضیح دادم که پرونده اخلاقی بنده چی هست و خوشبختانه بنده حتی به اولین جلسه این شکایت از طرف خانم نرفتم چون قبل تشکیل شدن دادگاه ایشون رضایت دادن و هدفشون‌ این بود که فقط فقط سنگ جلوی پای بنده بگذارن که مراحل گذینش مختل بشه
موضوع پرونده هم رابطه غیرنامشروع(غیرزنا)بوده
و مشکل برام پیش اومده میشه راهی جلوم بزارین تا بتونم مشکلمو حل کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید