مشاوره حقوقی رایگان - آیا امکان درخواست بازبینی دوربین مداربسته وابسته به اطلاعات و یا راهنمایی رانندگی وجود دارد؟

سلام.چند وقت پیش توی هوای روشن 4نفر با چاقو توی یه خیابون شلوغ خفت کردن. من سوار موتور بودم و جلوم رو گرفتن و یکیشون از پشت بهم چاقو زد و منو زخمی کرد و من از موتور پریدم پایین و اونا هم سوار موتور شدن و فرار کردن.روز بعد رفتم آگاهی اصلا براشون مهم نبود و گفتن اگه دوربین اون اطراف هست برو فیلمشون رو بگیر.ولی هیچ دوربینی نگرفته جز دوربین مداربسته که میگن مال اطلاعات هست.به آگاهی گفتم و اونا هم گفتن اون دوربین‌ها رو نمیشه بازبینی و کرد و از دست ما خارجه. در حالی که کاملا همه چیز رو به راحتی ضبط کرده و دقیقا روی صحنه جرم قرار داره دوربین‌.خواستم بپرسم واقعا واسه همچین جرمی که راحت میشه خفت گیرا رو شناسایی کرد و گرفتشون هم نمیشه از اون دوربین ها استفاده کرد یا مجوز برای درخواست فیلم اونا گرفت یا پلیس یه حرف الکی زده که از سرش باز کنه منو؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بازپرس و دادستان بخواخید تا دستور قضایی برای بازبینی فیلم دوربین دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از قاضی درخواست استعلام و بررسی دوربینهای مداربسته را نمایید