مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف منزل

با سلام.همسر بنده حدود 10 ماه پیش حقوق و منزل مسکونی ام رو برای وصول مهریه توقیف نموده.یک چهارم حقوقم کسر و به حساب ایشان واریز میشه.این منزل مسکونی 73 متری تنها دارایی منه و در رهن بانکه.البته در قیاس با مبلغ مهریه ارزش چندانی نداره.میخواستم بپرسم آیا آپارتمان من جزو مستثنیات محسوب میشه؟اگر میشه چطوری باید رفع توقیف کنم؟لطفا راهنماییم کنید.متشکرم.

پاسخ ها :

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
با مراجعه به دفتر اجرای احکامی که ملک شما به دستور آن توقیف شده است لایحه ای تقدیم آن دفتر نموده و ادعای خود را تحت عنوان اینکه منزل محل سکونت شما میباشد و جزو مستثنیات دین است درخواست رفع توقیف آنرا بنمایید