مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ملک ضامن وام

با سلام
حدود 10 سال قبل ملک پدری به دلیل اینکه ضامن شخصی بودند و اقساط پرداخت نکردند مصادره شد
متاسفانه در آن زمان پدرم به دلیل عدم شناخت قانون پیگیری خاصی نکردند از بخش حقوقی بانک که اصلا خانه به چه قیمتی فروش رفته و یا اینکه از وام گیرنده شکایت کنند
جدیدا مطلع شدیم که 3 تا سند مختلف درگیر این وام بوده ولی فقط منزل پدر ما مصادره شده
در حالی که ایشون بازنشسته دولتی هستند و الان اجاره نشینی داغونشون کرده
سوال اول اینکه آیا با گذشت زمان 10 سال باز هم میتونیم شکایت و پیگیری داشته باشیم؟
سؤال دوم اینکه به فرضی که بخشی یا حتی کل مبلغ ملک را بتونیم برگردانیم آیا با قیمت روز حساب میشود یا قیمت همان زمان و مبلغی که در رهن بوده؟ ملک 50 میلیون در رهن بوده ولی الان 2 میلیارد ارزش دارد
با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر همین امروز وام را تسویه کنید ملک به پدرتان بر می گردد بهدش میتوانید برعلیه وام گیرنده شکایت کنید ، از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید تا بیشتر توضیح دهم

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید علیه وام گیرنده اقامه دعوی کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام علیه وام گیرنده و بانک طرح دعوا کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از وام گیرنده می تو انید مطالبه نمایید یا با بنک مذاکره نمایید

سمیرا غفاری

سرکار خانم سمیرا غفاری :

راه حل مشکل وجود دارد ولی در قالب مشاوره عیر حضوری نمیگنجد.