مشاوره حقوقی رایگان - مراجعه به پلیس امنیت اخلاقی

سلام وقت بخیر ، برای من دو بار اس ام اس کشف حجاب اومد و بعد دومی بلافاطله پیام اومد که خودرو شما در لیست توقیف قرار داره اما فقط ماشین به نام من هستش و من گواهینامه ندارم الان من باید برم یا شخصی که ماشین دستش بوده ؟ و اینکه خودرو شما تو لیست توقیف قرار گرفته یعنی برم ماشینو میخابونن ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خودرو شما در لیست توقیف قرار گرفته و در صورتی در هر مکانی یافت کرد توقیف می گردد شخص شما نیز با اسناد و مدارک مراجعه نماید