مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام، همسرم نزدیک به دو ماه هست منزل رو ترک کرده و رفته خونه پدرش الان متوجه شدم تو مجازی با یک پسر در ارتباطه، آیا امکان این هست بدون ثبت شکایت با مراجعه به پزشکی قانونی رابطه جنسی رو ثابت کرد یا خیر؟ در صورت جواب خیر، چطوری میتونم متوجه بشم رابطه داشته یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا خیر
به صرف آنچه در سوال آمده است رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود