مشاوره حقوقی رایگان - بدهی

با سلام مبلغ 60میلیون از
شخصی گرفتم و سود آن را
از من هر ماه میگرفت مدتی
نتواستم بدهم و یک چک به همین مبلغ بدون تاریخ به او
دادم مدتی مسافرت بودم حالا برگشتم فهمیدم شکایت
کیفری کرده و جلب گرفته البته رای غیابی است ولی 20 روز گدشته چکار میشه کرد

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

زمان واخواهی حکم غیابی شما سپری شده است. راهی که برای شما می ماند این است که اعلام کنید که در مسافرت بوده اید و احضاریه ها و ابلاغ حکم به دست شما نرسیده و اطلاع نیز پیدا نکردید و با این دلیل درخواست واخواهی کنید. ضمناً مهلت واخواهی از حکم غیابی تاریخ اطلاع از آن است نه تاریخ صدور حکم. اگر با درخواست واخواهی شما موافقت نشد می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید و عنوان کنید که در هنگام صدور چک نیز تاریخ نزده اید و در نتیجه به دلیل تاریخ نزدن مسئولیت کیفری نخواهید داشت و چک حقوقی است. همچنین اثبات این که چکی بابت ربا بوده است کاری دشوار و به سختی قابل اثبات است و حتما به وکیل مراجعه کنید. از طرفی اثبات ربا هرچند باعث می شود شما محکوم به پرداخت مبلغ چک نشوید، اما به ضرر شما و طرف مقابل خواهد بود و به مجازات جرم ربا محکوم خواهید شد.