مشاوره حقوقی رایگان - تخریب غیر اصولی و ساخت و گودبرداری غیر مجاز

سلام و ادب
پلاک کناری ساختمان ما تخریب غیر اصولی در حال انجام است که موجب آسیب هایی مثل ترک خوردگی دیوارها و شکستگی سقف انباری داخل حیاط شده ، نامه به دادستانی و رونوشت به شهرداری و آتش نشانی و شورای شهر وفرمانداری انجام شده ، اما رسیدگی انجام نشد ، به کجا باید مراجعه کنم و آیا باید شکایت در دادگستری انجام بدم ؟
و اینکه ساختمان در حال تخریب ده سال ساخت بوده که مالک بخاطر طبقات منفی 2 طبقه و در همکف دراوردن تجاری غیر قانونی تخریب کردند ، که طبق جواز 60 درصد حق ساخت دارد که مالک بدنبال اجرای 100 درصد بنای تجاریست که تجاوز به حریم همسایه محسوب شده ، در این مورد چه کاری میتوان انجام داد و اگر شهرداری جلوی کار را نگرفت چه باید کرد ؟
دو پلاک پشت به پشت هم در حال تخریب هستند و مابین این دو پلاک دو حیاط وجود دارد که حفظ فاصله ی قانونی و حریم می‌باشد که سازنده قصد دارد طبقات منفی را بصورت یکپارچه گودبرداری کند حتی فضای بین دو حیاط ، آیا شهرداری میتواند این اجازه را به سازنده بدهد که در منفی دو ساختمان را یکی و در همکف هم دو ساختمان یکی شده و تجاری و در طبقات جدا باشند ؟ و اگر شهرداری به هر دلیل جلوی این تخلف را نگیرد به کجا و چطور میتوان اقدام و مراجعه کرد ؟
برای طبقات منفی دو طبقه حدود 8 تا 10 متر ، برای گودبرداری آیا باید آزمایش خاک صورت گرفته باشد یا خیر و اگر نیاز به آزمایش خاک باشد و سازنده آزمایش خاک را انجام نداده باشد چه میتوان کرد ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت پیگیری و تقاضای دستور موقت کنید