مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ورود به منزل

سلام. من خانمم به قول خودش از نظر شرعی طلاق جاری شده و من هم به خاطر احترام به ایشون که میگفتن ما دیگه نا محرم هستیم از خانه ای که هنوز به اسم مادرش هست و خودم خریداری کردم بیرون رفتم ، ولی تمام مراجع تقلید ادعای اونو رد کردن و الان از ورود بنده بمدت سه سال به خانه ممانعت میکنه. آیا ایشون این حق رو داره آیا راهکاری برای من وجود داره

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

راهکار اینه که اول یک خونه اجاره کنی و وسایل لازم را بخری بعد دادخواست الزام به تمکین بدهی و اگر مدرکی دال براینکه اون خونه را تو خریدی دادخواست الزام به سند بدهی