مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مورد مسیر

سلام
من ملک تجاری 2500 متری که 1800 مترش در مسیر است و در معرض عقب نشینی هست را دارم و قصد فروشش را دارم روند کار شهرداریش طولانی است آیا میتوانم همینجوری بفروشمش یا باید با شهرداری کنار بیام و بعد بفروشم چجوری بنفعم هست لطفا من را راهنمایی کنید سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید رضایت شهرداری را کسب کنید . معمولا چنین ملکی فروشش به مشکل بر میخورد و اگر له خریدار نگویید کلاهبرداری محسوب میشود