مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بعلت ضمانت

سلام وقت بخیر برادر من چندسال پیش ضامن یه نفر برای خرید ماشین میشه البته اون شخص دوتا ضامن دیگه هم داره ولی بعلت پرداخت نکردن اقساط فقط حساب برادر بنده مسدود شده که حساب یارانه هم هست ،الان حدود 4 سال از مسدودی حساب میگذره آیا راهی هست که این حساب باز بشه چرا جساب اون دوتا ضامن دیگه بسته نشده برادرم ضامن اول هم نبوده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برادر شما باید الزام وام گیرنده به پرداخت مبلغ وام و جریمه ها را از دادگاه بخواهد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مسئولیت تضامنی باشد . همگی به یک اندازه ضامن اند و مسئولیت دارند. اگر از انها اموالی سراغ دارید معرفی کنید. ضمنا حساب یارانه قابل توقیف نیست