مشاوره حقوقی رایگان - مهلت قاضی برای صدور رای در تجدید نظر دیوان عدالت اداری

با سلام حدود 3 ماه پیش لایحه دفاعیه طرف شکایت به شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری ارسال شده ولی هنوز قاضی رای نداده . آیا قاضی میتونه پرونده رو راکد کند؟ و مدت زمان رای برای قاضی چقدر است؟ و دلیل رای ندادن قاضی چی میتونه باشه؟ ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمان مشخصی ندارد اما پیگیری حضوری باعث تسریع در رسیدگی خواهد شد