مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت مشاع و حفظ حریم خصوصی پشت پنجره مشرف به آن

سلام
وقت به خیر
من امسال یک واحد همکف در یک اپارتمان خریداری کرده ام. ساختمان 4 طبقه است و یک نورگیر مشترک بین همه طبقات وجود دارد که در همکف به صورت حیاط خلوت مشترک بین واحد من و واحد همسایه می باشد. واحد من به این حیاط خلوت پنجره دارد و واحد همسایه به این حیاط خلوط درب دارد و میتواند داخل حیاط تردد کند. واحد همسایه در حال حاضر به صورت اختصاصی از حیاط خلوت استفاده می کند و در آن وسایل اضافی کمد و گلدان، رخت آویز قرار داده است به طوری که وسایلشان دقیقا پشت پنجره ما قرار دادند. پنجره واحد من کاملا مشرف به حیاط خلوت می باشد و برای باز کردن پنجره و استفاده از هواخوری و نورگیر معذب هستیم و امنیت لازم را نداریم. این پنجره در سند واحد من وجود دارد و حیاط خلوت به صورت مشاعی تعریف شده است و این فضا در سند همسایه وجود ندارد و فقط درب به این فضا آمده است. لطفا راهنمایی بفرمایید برای رفع مزاحمت باید چکار کنم که حریم خصوصی پشت پنجره واحد من حفظ شود؟
متشکرم

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باطرح دعوی مبنی بر مزاحمت از حق در صورت آنکه در سند رسمی آنها نیامده می توانید احقاق حق کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان ممانعت از حق دادخواست دهید