مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن

سلام
من 29 سالمه مطلقه ام 1ساله
پدرم فوت شدن 5ساله
و داداشام نه میذارن سرکار برم نه درس بخونم نه حتی دوستام ببینم مادرمم با اوناس از من هیچ حمایتی نمیشه حتی مالی ب سختی دارم زندگی میکنم داداشمم میگه هرجا بری پیدات میکنم و میکشمت و ارث پدرمم نمیذاره تقسیم بشه
الان قانون چیکار میتونه برام بکنه ؟؟؟من اگه جدا بشم امنیت جانی ندارم اذیتم میکنن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید یه پولی بدست بیاری که یک خونه برا خودت اجاره کنی بعد شعلی پیدا کنی که در آمدی داشته باشی بعد دادخواست تقسیم ارث بدهی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ب سن قانونی رسیده اید میتوانید مستقل باشید و برای دریافت کمک از راه قانونی با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123