مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و گرفتن دیه فوت، سرپرستی صغیر

باسلام خسته نباشید من یک اتباع افغان هستم50 روز پیش یکی دو هفته بعد از ماه رمضان در جاده تهران به سمت مشهد که مادرم با یک خودرو سواری درحال رفتن به زیارت بود به علت بی دقتی راننده خودرو با کوه برخورد می‌کنه که مادرم و تمامی سرنشینان فوت میکنن راننده هم همینطور حال میخواستم بدونم آیا دیه کامل رو میتونیم دریافت کنیم پدرم هم سالهای پیش فوت کرده

سوال بعدی این که ما 4 برادر و 3 خواهر هستیم که دو خواهر بزرگ در آلمان زندگی میکنم و من که 22 سالمه و 4 فرزند دیگر کوچیک هستن آیا یکی از خواهران من میتونم سرپرستی اونها رو بگیرن،چون از خانواده پدری هیچکس رو نداریم ولی پدر و مادر مادریم زندهستن و بدون ما اقدام فقط برای دریافت دیه کردن آیا بدون ما میتونم بگیرنن دیه همرو

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
بله دیه قابل مطالبه است
باید به اداره سرپرستی مراجعه نموده و تقاضای نصب قیم برای کودکان کنید. اداره سرپرستی اصولا یکی از اقوام نزدیک را به عنوان قیم اعلام می کند.