مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. میشه لطفا بگید حداکثر نفقه ای که تا به حال برای یک زن ایرانی تعیین شده چقدر بوده؟ هرچقدر سرچ کردم اطلاعاتی از حدود حداقل و حداکثر مبلغ نفقه در سال 97 پیدا نکردم. میدونم نفقه از فردی به فرد دیگه متفاوت هست اما میخوام حدودش رو بدونم. حقوق ماهیانه من بالای 25 میلیون تومان هست و در اروپا زندگی میکنم و مدرک کارشناسی ارشد از کشور اروپایی دارم. ممنون میشم حدود نفقه تخمینی برای من رو اعلام کنید.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

ربطی به حقوق و شرایط زندگی شما در اروپا ندارد و مطابق ایران حساب می شود و کاملا به محل زندگی کسی که قرار است نفقه بدهد بستگی دارد. اگر پدر باشد و شما حقوق بگیر باشید که چیزی به شما نخواهند داد. اگر هم همسر باشد که می تواند در مقابل چنین درخواستی اجازه ندهد از کشور خارج شوید. بهتر است برای مشورت با یک وکیل تماس بگیرید و موضوع خود را دقیقا توضیح دهید.