مشاوره حقوقی رایگان - مسبب تصادف متواری شده

سلام بنده سال 1388تصادف کردم ودر حالیکه بیهوش بودم راننده متواری شده تاندون پام آسیب حدی دید طوری که هفت بار به خاطرش عمل جراحی وگرافت شد ولی هربار ناموفق بود سری آخرعمل باسختی مفقیت آمیز بود باگذشت 12 سال از اون تصادف آثارش کاملا مشهوده وباعث ضعیف شدن پای راستم ودکتر پیشنهاد کرده که کاملا مراقب باشم دوباره اون ناحیه زخم نشه.میخوام برای گرفتن خسارت بدنی اقدان کنم . درضمن تصادف بنده در اندیمشک خوزستان بود ولی درحال حاضر اصفهان ساکنم میتوانم از طریق صندوق اصفهان اقدام کنم

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر در زمان تصادف شکایت کیفری خود را طرح کرده و حکم گرفته اید میتوانید به صندوق تامین خسارت های بدنی استان خوزستان مراجعه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر آن زمان شکایت مطرح نکرده اید می توانید در حال حاضر دادخواست بدهید