مشاوره حقوقی رایگان - آیا کسی که بعنوان پلیس افتخاری مواد مخدر بوده و با حکم ماموریت تصادف کردند

سلام خسته نباشید خداقوت آیا اگر شخصی بعنوان پلیس افتخاری مواد مخدر وباحکم ماموریت قانونی وکشف مواد مخدر بعلت درگیری شدید خانواده های صاحب موادوهمسایه هاباچوب وشنگ همه نوع سلاح سردحمله کنند وبخواهند موادمخدر کشف شده ومابقی موادمخدر که داخل ماشین جاسازی شده وبخاطر کمبود نیرو وجو حاکم که زن و مرد همگی حمله کنند که باعث برخورد دوتا ازخودروهای نظامی باهم تصادف کردند که بنده م.ص دچار صدمه شدید شکستگی هردومچ دستهایم وپاره گی ابروی چپ وشکستکی پای راست ازچندجا وداشتن حداقل 35عددپلاتین درمچها وپای راستم آیا نیروی انتظامی موت مخدر غیرازبیمه خودرو که من گرفتم ازسال 1393/12/01 تاکنون نه ازجای حقوق میگیرم ونه جانبازی ونه شغلی دارم، وحتی کوچکترین قدمی ناجا برای بنده حقیر م.ص برنداشته است لطفا جواب بدید واستدعای عاجزانه دارم با بنده همکاری لازم را مبذول فرمائید باتشکر فراوان از شما شماره ممنتظر جواب خوبی ازطرف شما بزرگواران هستیم و خواهیم بود

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید با ارائه مدارک غرامت دریافت کنید