مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد تعویض دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح

باعرض سلام و تحیات فراوان بنده جانباز 10درصد می باشم باید تاکی صبر نمایم که دفترچه بیمه نیروهای مسلح خودم رو تعویض نمایم و در فیش حقوقی درج گردد و بنده 7درصد غرامت بیمه نیروهای مسلح درسال 1400 دارم هریک درصد چقدر هزینه اش میشود و کل غرامت بیمه ام چقدر میشود که بینه نیروهای مسلح یا بیمه امید به حسابم واریز نماید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

7 در صد غرامت بیمه اینقدر کمه که ارزش گرفتن ندارد.
اما دفترچه شما باید تکمیلی جانبازان 5 تا 24 در صد باشد اگر نشده به دفتر الکترونیک ساتا بگید تا درست کنند

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از مرجع مربوطه پیگیری نمایید