مشاوره حقوقی رایگان - حکم فوری

سلام. من یک هفته بیشتر وقت ندارم که برم توخونه خودم حالا مستاجر بلند نمیشه با اینکه قردادش تموم شده من میتونم توی یک هفته بلند کنمش گرفتن حکم تخلیه فوری چقدر طول میکشد.لطفا راهنمایی کنید واقعا نمیدونم باید چیکار کنم .دارم آواره میشم درصورتی خونه دارم

پاسخ ها :

تخلیه فوری مستاجر عدم تخلیه مستاجر تخلیه مستاجر موجر مستاجر اجاره