مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تهدید و توهین در قانون جدید کاهش حبس چیست؟

با سلام
از فردی شکایت کردم که در نهایت کیفرخواست برای تهدید 669 و توهین 608 صادر شد ... تهدید ایشان هم شرفی بود هم افشای سر و هم تهدید به قتل و توهین های خیلی مستهجن که بازپرس پذیرفت و شهادت شهود رو هم پذیرفت ... سوالم اینکه الان با توجه به این قانون جدید کاهش مجازات دادگاه چه حکمی میده؟ آیا حبس میده به ایشون؟ یا کلا جزای نقدی در انتظارشه؟ لطفا منو راهنمایی کنید

سوالم مشخصا اینکه برای جرم تهدید و توهین مطابق قوانین جدید آیا حبس میگیرن

متشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات توهین جزای نقدی و تهدید ممکن است در صورت اثبات مجازات حبس تعیین شود
البته مجازات تهدید قابل تبدیل به جزای نقدی و همچنین امکان تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای توهین مجازات جزای نقدی است و برای تهدید حبس دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و مجازات توهین جزای نقدی و مجازات تهدید حبس است بعضی از کلمات هم دارای حد قذف است