مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

سلام خسته نباشید. من هفته قبل رفتم برا معاینات پزشکی ارتش بعد رو دستم جای زخم بود که شبیه خودزنی بود پزشک اعصاب و روان (روانپزشک) مردود کرد منو میخواستم ببینم اگه این زخم رو پاک کنم امکانش هست بازم ثبت نام کنم یا پرونده درست کردن؟

پاسخ ها :

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام
این مورد درسابقه استخدام شما ثبت شده ولی با این حال امتحانش ضرر ندارد ممکن است نیرو نیاز داشته باشند نادیده بگیرند