مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن اقامت از خانواده افغان

سلام
من یه دختر مجرد 25 ساله هستم تبعه کشور افغانستان اما متولد ایران هستم و اقامت قانونی دارم که به صورت خانوادگی است
اخیرا با خانوادم به مشکلاتی برخوردیم
1-میخواستم بدونم ایا امکان داره بتونم اقامتم زو ازشون جدا کنم؟
2- ایا بدون اطلاع من میتونن مدارک اقامتی من رو باطل کنن؟!
3- ایا اگر بخوان مدارک اقامتی همه خانواده رو باطل کنن، نیاز به وجود من هست؟!

ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طبق قانون افغانستان شما حق زندگی مستقل داشته باشید می توانید مستقل زن کی کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منع قانونی جهت مستقل شدن ندارید گرچه توصیه نمی‌شود