مشاوره حقوقی رایگان - کروکی اشتباه در تصادف

سلام.حدود دوماه پیش تصادف کردیم.اون طرف قبل امدن پلیس صحنه تصادف رو خراب کرد.افسر هم امد من رو مقصر اعلام کرد.در صورتی که بنده ماشینم رو نگه داشته بودم و اون میخواست به راست بپیچد وبه ماشینم زد.حالا افسر بدون دیدن صحنه تصادف کروکی کشیده و من رو مقصر اعلام کرده.حالا هم چند برابر هزینه تصادف از من پول میخواد.میخواستم ازتون بپرسم بنده میتونم به کروکی کشیده شده شکایت کنم؟ ممنون ازتون.

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ بله میتوانید اعتراض کنید در صورت نگذاشتن مهلت اعتراض

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل