مشاوره حقوقی رایگان - دیە ساختمانی

سلام وقت بخیر خستە نباشی من کارگر ساختمانی هستم وپشت بالا بربودم الان هم انگشت اولم تصمە بالا برقطع کردە دومی هم شکستە میشە بگید چن درست دیە دارە یا بی خیالش بشم ممنون میشم ازتون جواب بدی

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام حتما پیگیری کنیدمیزان دقیق آسیب رو پزشک قانونی اعلام میکنه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قطعا میتوانید طرح شکایت نمایید علیه کارفرما و پیمان کار و مسببین
بدیهی است میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما شکایت کتید بررسی میشود بی خیال نعنا ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه می شود.
در صورتی که کارشناس کارفرما را مقصر اعلام کند می توانید تمام دیه خود را بگیرید