مشاوره حقوقی رایگان - سرقت وسایل خودرو (کاتالیزور) در تعمیرگاه

سلام خودرو ال90ما در خیابان آمپر گرفت با امداد خودرویی که در گوگل به عنوان امداد خودروی ... ثبت شده بود تماس گرفتیم ایشون گفتن کس دیگه تماس میگیره تماس بعدی هم گفتن کس دیگه نهایتا نفر سوم که همون یدک کش بود اومدن خودرو را بوکسل کردن و تو راه پیشنهاد دادن که ببریم یه تعمییر گاه آشنا با این بهانه که نمایند.ی خودروتونو یک هفته نگهمیداره چون ما از شهرستان امده بودین تهران برای جلوگیری از معطلی قبول کردیم خودرو بردت تعمییرگاه خودشون و گفتن واشر سر سلیندر سوزونده ما هم گفتیم روش کار کن
به منزل برگشتیم با اشنایی که از قضا نمایندگی ال90 داست صحبت کردبم ایشون گفتن به هیچ عنوان واشر سر سلیندر نیست
نهایتا ما تماس گرفتیم با تعمییرکار و گفتیم به هیچ عنوان روی ماشین ما کار نکن چون مشکل از اونچیزی که تشخیص دادید نیست خلاصه ایشون گفتن که ماشین شمارو باز کردیم و... ما خواهش کردیم که دیگه بیشتر از این باز نکنید و کلا دست نگهدارید تا ما بایم ماشین ببریم
ایشون گفتن امشب ماشین میمونه فردا ظهر میبیندیم بیاید ببرید فقط یه رله فن و ترموستات مشکل داشت ما خواهش کردیم نبندن هیچ کاری بدون حضور ما انجام ندن چون دیروقت بود فردا صبح زود مراجعه کردیم دیدیم ماشین بسته شده گفتیم قرار بود بدون حضور ما کاری نکنیدو...
خلاصه مبلغی و به عنوان دستمزد درخواست کردن که به سختی از ایشون فاکتور و مهر گرفتیم و..
بعد از دو روز متوجه شدیم صدای ماشین تغییر کرده و بردیم نمایندگی گفتن کاتالیزور برداشته شده
میخواستم ببینم چطور باید پیگیری کنم ؟
این چند نفر احتمالا با هم هستن و خیانت در امانت کردن آخه هیچکدوم زیر بار نرفتن و هر کدوم دیگری و متهم کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیانت در امانت منتفی است