مشاوره حقوقی رایگان - وام خانگی

سلام من وام خانگی شرکت کردم ولی الان بعد از دوسال هنوز موفق به گرفتن وام نکردم واین خانم حاضر نیستن خودشونو نشون بدن یا پول من رو پرداخت کنن باید چیکار کنم ممنونم میشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست استرداد وجوهی که در این صندوق پرداخت نمایید با سندهای واریزی را تقدیم نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید علیه ایشان، با شرایطی تحت عنوان خیانت در امانت می‌توان طرح شکایت کرد