مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه قراردادی

با سلام. دو سوال تقریبا مربوط به هم دارم یکی اینکه خانه ای که قرارداد دارد و سند ندارد پس از فوت صاحب خانه آیا ورثه میتوانن اون رو به راحتی و با انحصار وراثت بفروشند؟
سوال دوم به فرض مثال یک ملک 4ورثه دارد که 3ورثه موافقند با فروش ملک و یک ورثه مخالف خب اون 3ورثه برا فروش ملک و رسیدن به سن خود چکار باید بکنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهند.