مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک مسکونی

با سلام و عرض ادب
آپارتمانی در تاریخ تیر ماه 1399 اجاره داده شد و در تاریخ فروردین 1400 آن آپارتمان به صورت رسمی و انتقال سند به شخص خریدار منتقل گردید
خریدار حاضر به تمدید اجاره با مستاجر مستقر در آپارتمان نشد و پس از انقضای قرارداد مستاجر حکم تخلیه گرفته است و از آن زمان 10 ماه میگذرد

حکم تخلیه به دلایل کرونا به تعویق افتاده و حکم تخلیه به اجرای احکام ارسال شده است.
چه مدت زمان برای اجرای احکام لازم است ؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید