مشاوره حقوقی رایگان - جعل پلاک خودرو توسط شخص ثالث

با سلام، مدت 6 یا 7 سال هست که هر سال یک یا 2 جریمه با مبالغ کم در مکانهایی که اصلا حضور نداشتم حتی در مواقعی که خودرو در پارکینگ بود و یا در یک مورد در بیمارستان بودم و جریمه شدم در حالی که خودرو در پارکینگ منزل بودولی چون مبالغ جریمه ها کم و اکثرا در حد 20 هزار تا 40 هزار تومان بود خلافی ها رو پرداخت کردم وبعلت مشغله کاری پیگیری نکردم تا امروز با نصب نرم افزار پلیس من ، با مشاهده عکس های تخلفات مشاهده نمودم در تمام این سال ها یک خودرو پراید مشکی رنگ پلاک خودروی سمند سفید من را جعل کرده و در طی این سال ها با این پلاک جعلی در شهرهای مختلف تردد و جریمه به پای من که صاحب پلاک هستم نوشته می شد حال چطور باید پیگیری کنم که مسیر پرونده به مراحل کاغذ بازی در دادگاه منجر نگردد و در زمان کمتری احقاق حق کنم.
ضمنا پرینت عکسهای تخلفات پراید مشکی را هم دریافت نمودم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و بعد از ارجاع پرونده به شعبه از شعبه مربوطه پیگیری کنید.